Praktijk voor Psychiatrie Leiblum

Voor jongeren (>16 jr) en (jong)volwassenen

De Praktijk voor Psychiatrie Leiblum is een kleine algemene praktijk waarin ambulante diagnostiek en op indicatie en beschikbaarheid behandeling wordt geboden voor kinderen, jeugd en (jong) volwassenen met (vermoeden van) psychiatrische problemen. Bij kinderen en jeugdigen wordt het gezin actief betrokken bij onderzoek en behandeling. Bij (jong) volwassen indien nodig en gewenst in overleg.

Adres: Utrechtseweg 97, 3702AA, Zeist


In de praktijk is Dhr. D.M. Leiblum, Kinder-, Jeugd en Volwassen Psychiater werkzaam.
Er wordt nauw samengewerkt met diverse praktijken en instellingen in de omgeving en buiten de regio.

De praktijk is gevestigd vlakbij het centrum van Zeist en is goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Achter de praktijk is ruime parkeergelegenheid (gratis). Voor de praktijk is beperkt plek beschikbaar.


Spreekuur tijden:

Dhr D.M. Leiblum, psychiater:

- maandagavond 19.00 - 22.00

Persoonlijke informatie

Dhr. D.M. Leiblum:

Na in 2004 de opleiding tot volwassen psychiater in GGNet te Apeldoorn te hebben afgerond ben ik mij vervolgens gaan specialiseren tot Kinder- en Jeugdpsychiater en heb deze opleiding april 2005 afgerond in het Universitair Medisch Centrum te Utrecht (UMCU). Vervolgens heb ik gewerkt als Kinder- en Jeugdpsychiater bij Altrecht, afdeling Kind- en Jeugd en Centrum Jongvolwassen en vanaf november 2006 bij Symfora Fornhese, inmiddels GGZ Centraal te Amersfoort. Bij GGZ Centraal met voornaamste aandachtsgebied Autisme Spectrum Stoornissen en ADHD en enige jaren gewerkt als  hoofdbehandelaar van het zorgprogramma 6-12 jaar.  Daarbij werkte ik onder andere als consulent bij Bartimeus in Zeist. In september 2011 heb ik het Psychiatrisch Behandelcentrum voor Kinderen, Jeugd en (Jong) Volwassenen Virenze te Utrecht op de Cornelis Houtmanstraat mede opgezet met een aantal collega's en ben ik als locatiehoofd en psychiater werkzaam geweest voor zowel jongeren als ook hun ouders en volwassenen. Het betrof een ambulant behandelcentrum voor  Jeugdigen en (Jong) Volwassenen met (of het vermoeden van) psychiatrische problemen zoals Autisme Spectrumstoornissen (ASS), Disruptieve Stoornissen (ADHD/ODD) maar ook Stemmings- en Angstproblemen. Per 1 oktober 2015 ben ik teruggekeerd naar Altrecht, bij de afdeling Jeugd waar ik werk als Kinder- en Jeugdpsychiater en inhoudelijk programmaleider 'disruptieve stoornissen' en als coördinator voor de opleiding tot Kinder- en Jeugdpsychiater.  Deze werkzaamheden combineer ik met mijn eigen praktijk op de maandagavond.

Bij het Kenniscentrum Kinder en Jeugdpsychiatrie ben ik betrokken als expert op het gebied van ADHD.

Ik ben geregistreerd als medisch specialist, psychiater in het 'Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG)– register' onder nummer 9045507501
Daarbij heb ik zowel de interne aantekening van de NVvP voor Volwassenen Psychiatrie  als ook voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie

AGB code: praktijk 03-095058. AGB persoonlijk: 03-068036
KvK inschrijving: 52174747190000Lid van:

Nederlandse Verenging voor Psychiatrie (NVvP)
CUP: Coöperatieve Vereniging van Vrijgevestigde Utrechtse Psychiaters
LAD: Landelijk Vereniging van Artsen in Dienstverband
AACAP: American Academy of Child and Adolescent Psychiatry
Landelijk Netwerk ADHD